Scheurkalenders laten drukken

In de loop van 2020 zijn we gestart met het ontwikkelen van een uniek kalenderconcept, de enige echte Zutphense Scheurkalender. We ontdekten al snel dat het vervaardigen van zo’n kalender een complex proces is. Daarom hebben we grondig onderzoek gedaan om ons te specialiseren in dit vakgebied. Dit heeft ons geleid tot het worden van experts op het gebied van scheurkalenders. Naast onze eigen creaties, bieden we ook op maat gemaakte kalenders aan in samenwerking met onze klanten, binnen het kader van Lutim, een innovatief mediabedrijf gevestigd in Zutphen.

Wij helpen bij elke stap

Bij een complex product als een scheurkalender is deskundige begeleiding van cruciaal belang. We streven ernaar om onze klanten te behoeden voor fouten en hen te voorzien van nauwkeurig advies om het beste eindresultaat te garanderen. Onze toewijding aan perfectie wordt weerspiegeld in elk aspect van ons werk, en we zijn vastbesloten om het hoogst mogelijke eindproduct te realiseren.

Specialist in kalenderdrukwerk

Hoewel er veel drukkerijen zijn, beschikken slechts enkelen over de expertise om scheurkalenders te produceren. Het vereist specifieke machines en afwerkingsmogelijkheden. We kiezen zorgvuldig de druktechniek op basis van de behoeften van onze klanten en de oplage. We leveren diverse uitvoeringen van scheurkalenders, inclusief de bekende modellen die in winkels te vinden zijn, compleet met boorgaten en scheurlijnen. Onze aandacht voor detail strekt zich uit tot het selecteren van papier van superieure kwaliteit, wat resulteert in een witter en dikker papier dan gebruikelijk. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het binnenwerk in kleur te leveren, waardoor onze kalenders een levendige en aantrekkelijke uitstraling krijgen die hen onderscheidt van andere kalenders.

Effectief communicatiemiddel

Een scheurkalender is een opvallend product dat unieke interactie met de doelgroep gedurende een heel jaar mogelijk maakt. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die een blijvende plek in de gedachten van hun doelgroep willen verzekeren. Het is ook ideaal voor geleidelijke communicatie met de doelgroep, waarbij dagelijks nieuwe impulsen worden gegeven. Vanuit ons perspectief behoort de scheurkalender tot de krachtigste communicatiemiddelen die beschikbaar zijn.

Offerte aanvragen:

    Pollaan 60 A
    7202 BX Zutphen
    0575-218110
    info@lutim.nl